Näin komeita perunasydämiä nousi Tulijoen pellosta vuonna 2016.
Terhi Kääriäinen
”Vain perunaa” on jo taakse jäänyttä ajattelua. Nyt haetaan ruoanlaittoon eri perunalajikkeita ja niiden eri ominaisuuksia kuten väriä, makua, muotoa ja tuoksua. Perunan valitsevat lautaselleen ne, jotka painottavat ravitsemuksellisuutta ja keveyttä, vastuullista tuotantoa, matalaa hiilijalanjälkeä sekä puhtautta. Nämä ominaisuudet ovatkin perunalle uniikkeja ja valintaa puoltavia ominaisuuksia.
Luetuimmat
Tuoreimmat
Vaahtoava koski Pihlajalahdella.
Esko Lahtinen
Vuoden noidan syytelista on pitkä.
Terhi Kääriäinen
Uutiset
Elämänmeno
Kulttuuri
Pääkirjoitus
Kolumnit
Blogit
Kirkonkellot
Yleisöltä
Lukijan kuva
Jätä ilmoitus Ruovesi-lehteen
Ruovesi-lehden mediakortti
Jätä ilmoitus Teisko-Aitolahti-lehteen
Teisko-Aitolahti-lehden mediakorttii
Pohjoisviitta-lehden mediakorttii
Rekisteriseloste
Tilaa Ruovesi-lehti
Osoitteenmuutos Ruovesi-lehti
Tilaa Teisko-Aitolahti
Osoitteenmuutos Teisko-Aitolahti
Ruoveden Sanomalehti Oy • Honkalantie 2 • 34600 Ruovesi •
Puh. 03 476 1400 • Rekisteriseloste